Η λειτουργία μας / ∆έσμευση για αγνή παραγωγή

Η λειτουργία μας αποτελεί δέσμευση για αγνή παραγωγή.
Ολοκληρωμένο σύστημα ποιότητας σε όλα τα στάδια της παραγωγής, από την προετοιμασία του εξοπλισμού και των εγκαταστάσεων μέχρι το τελικό προϊόν.

Η επιλογή των τροφών που χρησιμοποιούμε γίνεται πολύ προσεκτικά και υπεύθυνα. 

Χρησιμοποιούμε αυστηρά εγχώριες, πιστοποιημένες, πλήρως ισορροπημένες, GMO free ιχθυοτροφές υψηλών προδιαγραφών και συνεργαζόμαστε μόνο με πιστοποιημένους προμηθευτές. Η προμήθεια όλων των πρώτων υλών γίνεται σύμφωνα με διεθνή πρότυπα διαχείρισης και ασφάλειας των τροφίμων HACCP αλλά και σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 22000:2005.

Βάζουμε προτεραιότητα την υγεία και τις συνθήκες διαβίωσης των ιχθύων.

Με σεβασμό στο ψάρι, διατηρούμε χαμηλούς πληθυσμούς στα κλουβιά και προωθούμε μία περιβαλλοντικά υπεύθυνη προσέγγιση όσον αφορά τον κύκλο ζωής και την ωρίμανση απορρίπτοντας κάθε χρήση συνθετικών ουσιών. Ακολουθούμε αργό κύκλο ωρίμανσης 2 ετών. 

Πραγματοποιούνται αναλύσεις σε όλα τα στάδια της αλυσίδας παραγωγής. 

Ενδεικτικά, γίνονται τακτικοί και αυστηροί έλεγχοι στο νερό, στα προϊόντα που χρησιμοποιούνται και σε όλους τους χώρους της μονάδας μας. Το πρότυπο σύστημα ελέγχου περιλαμβάνει ένα μεγάλο φάσμα αναλύσεων όπως: μικροβιολογικές, χημικές, βαρέων μετάλλων , αντιβιοτικών, διοξινών, κ.α., ώστε να γίνεται διατηρείται το κορυφαίο επίπεδο ποιότητας χωρίς.

Επενδύουμε συνεχώς σε νέο εξοπλισμό και σύγχρονες εγκαταστάσεις. 

Ακόμη και η Συσκευασία των προϊόντων, το τελευταίο στάδιο πριν την αποστολή στον πελάτη, γίνεται εσωτερικά σε ιδιόκτητο σύγχρονο συσκευαστήριο με ΚΩΔ.ΕΟΚ 12 S 68 για την βελτιστοποίηση της διαδικασίας χωρίς αποκλίσεις.