Η Ιστορία μας
Αφοσίωση & Εξέλιξη
Το αίσθημα της ανάγκης για έναν βιώσιμο τρόπο προσφοράς φρέσκου ψαριού υψηλής ποιότητας, μας οδήγησε στην ίδρυση της εταιρείας μας. Έτσι, ξεκινήσαμε με μικρά βήματα το 1988 ,σε οικογενειακό κλίμα, ιδρύοντας την πρώτη μας μονάδα στη νότια πλευρά της Εύβοιας, το Μαρμάρι, και το συσκευαστήριο. Αξιοποιώντας όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας με τη θάλασσα, το ψάρι και τις αγορές, διευρύναμε τις δραστηριότητες και το μέγεθος της εταιρείας, εξελίσσοντας τις μεθόδους μας και αποκτώντας τη δεύτερη μονάδα στην Κάρυστο.