Λαβράκι
European Sea Bass - Dicentrarchus labrax
Συνώνυμο της προσιτής πολυτέλειας και της ασύγκριτης γεύσης, το λαβράκι είναι ένα από τα πιο διάσημα μεσογειακά ψάρια. Ίσως το πιο αγαπητό ψάρι των chefs σε ολόκληρο τον κόσμο, επιλέγεται για το στιλπνό του κρέας με την τόσο γεμάτη γεύση. Πλούσιο σε πρωτεΐνες και με χαμηλά ποσοστά λίπους και θερμίδων, αποτελεί ιδανική επιλογή για υγιεινή διατροφή.
Χρώμα σάρκας: Λευκό
Υφή: Ημιλιπαρή με στιλπνή σάρκα
Γευστικό προφίλ: Γλυκό με έντονη γεύση στο δέρμα
Διατροφική αξία
21.6 g protein
4.2 g fat
0.5 g of carbohydrates
122 Kcal