Εισαγωγή
Συγγραφέας
Πολιτισμική θεωρία

Η παρούσα 6η έκδοση του βιβλίου είναι πλήρως αναθεωρημένη. Όπως και πριν, το βιβλίο παρουσιάζει μια σαφή και κριτική έρευνα διαφορετικών θεωριών και προσεγγίσεων της λαϊκής κουλτούρας. Το εύρος και η θεωρητική του συνεκτικότητα αποτελούν πρότυπο στη μελέτη της λαϊκής κουλτούρας, και μπορεί να εφαρμοστεί με ευελιξία και αποτελεσματικά σε μεγάλο αριθμό γνωστικών αντικειμένων. Καθώς διατηρεί την ευπρόσιτη προσέγγιση των προηγούμενων εκδόσεων και χρησιμοποιεί παραδείγματα από τα κείμενα και τις πρακτικές της λαϊκής κουλτούρας, η παρούσα έκδοση παραμένει σημαντική εισαγωγή στο πεδίο.
Νέα στην παρούσα έκδοση
- Πλήρως αναθεωρημένη, εκσυγχρονισμένη και ξαναγραμμένη.
- Βελτιωμένο και ανεπτυγμένο περιεχόμενο.
- Νέα υποκεφάλαια για τον αγγλικό μαρξισμό του William Morris, για τον μεταφεμινισμό και τη λευκότητα.
- Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.pearsoned.co.uk/mediajournalism για να βρείτε αναθεωρημένα και βελτιωμένα βοηθήματα γι' αυτό το βιβλίο, που περιλαμβάνουν: ερωτηματολόγια πρακτικής και περαιτέρω δραστηριότητες, συνδέσμους και σχόλια για σχετικές ιστοσελίδες, περαιτέρω βιβλιογραφία, καθώς και ευρετήριο όρων.
Βασικό ανάγνωσμα για προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς σπουδαστές των πολιτισμικών σπουδών, των σπουδών ΜΜΕ, επικοινωνίας, κοινωνιολογίας της κουλτούρας, λαϊκής κουλτούρας και άλλων σχετικών γνωστικών αντικειμένων. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Μετάφραση

Βασίλης Ντζούνης

ISBN

9789603482567

Σελίδες

360

Τιμή καταλόγου

25,87 €

Τιμή

18,11 €