Η Blue Farm
Το Αιγαίο είναι κέντρο πολιτισμού εδώ και χιλιάδες χρόνια από τις αρχές του πολιτισμού. Αυτό το πλούσιο περιβάλλον, αποτελεί πηγή ζωής, έχει προσφέρει γενναιόδωρα στην κοινωνία μας, και έχει διαμορφώσει τη διατροφική μας κουλτούρα για χιλιετίες.
Το ψάρι αποτελεί θεμελιώδες στοιχείο της Μεσογειακή διατροφής.
Στη Blue Farm, νιώσαμε την ανάγκη να προσφέρουμε έναν βιώσιμο και αποδοτικό τρόπο προσφοράς φυσικού φρέσκου ψαριού υψηλότατης ποιότητας. Ξεκινήσαμε με μικρά βήματα το 1988 σε οικογενειακό κλίμα και ιδρύσαμε την πρώτη μας μονάδα ιχθυοτροφείων στη νότια πλευρά της Εύβοιας. Αξιοποιώντας όλα αυτά τα χρόνια εμπειρίας με τη Θάλασσα, το ψάρι ως πρώτη ύλη και τις αγορές, διευρύναμε τις δραστηριότητες και το μέγεθος της εταιρείας, εξελίσσοντας τις μεθόδους μας, επεκτείνοντας τις εγκαταστάσεις και αναβαθμίζοντας τον εξοπλισμό μας.
Σε όλη αυτή την πορεία μείναμε σταθεροί στις αξίες μας και έτσι βρισκόμαστε στη θέση να μπορούμε να εγγυηθούμε για την άριστη ποιότητα και εξαιρετική γεύση των ψαριών μας.
Πάντα κρατάμε την ποιότητα ως βασική αρχή που οδηγεί την δραστηριότητά μας, ακολουθώντας αυστηρές προδιαγραφές και πρότυπα.
Οι τσιπούρες και τα λαβράκια που μεγαλώνουμε εδώ στα καταγάλανα νερά της Νότιας Εύβοιας, συνιστούν μια πολύτιμη διατροφική πρώτη ύλη με αναμφισβήτητα οφέλη στην υγεία.